Staż w Dziale Technologii i Jakości - Warzelnia Talentów
Miejsce pracy: Żywiec

Co oferujemy?

  • Płatne prakyki
  • Poznanie najważniejszych
    procesów kierujących działaniem
    firmy piwowarskiej
  • Wdrożenie i integracja
    z wspólnie innymi praktykantami
  • Szkolenia
    wewnętrzne
  • Możliwość przedłużenia
    współpracy na stałe

Kogo szukamy i czego oczekujemy?

  • Studenta V roku lub absolwenta kierunków związanych z technologią żywności, biotechnologią, inżynierią chemiczną i procesową
  • Bardzo dobrej znajomości języka angielskiego (poziom min. B2)
  • Dyspozycyjności do pracy w pełnym wymiarze godzin
  • Mobilności w kwestii miejsca pracy - gotowości do pracy w innym browarze Grupy Żywiec
  • Otwartości na zmianę, pro aktywności, przedsiębiorczości
  • Innowacyjnego podejścia do szukania rozwiązań i przekonywania do nich innych

Jakie będą Twoje zadania?

  • Podczas Programu zdobędziesz praktyczną wiedzę i umiejętności na temat Procesu Technologicznego w Browarze
  • Kilka miesięcy spędzisz w każdym z następujących działów: warzelnia, fermentacja, filtracja, rozlewnia oraz w dziale Lean Managementu (TPM).
  • Postępy Twojej pracy będą na bieżąco weryfikowane
  • Będziesz realizował zadania problemowe mające na celu podniesienie jakości produktu finalnego, redukcji strat w procesie oraz związane z wdrożeniem innowacji produktowych i technologicznych
  • Staż realizowany jest w browarze w Żywcu - poszukujemy osoby, która zostałaby z nami na dłużej

Jak wygląda nasza praca od zaplecza?

Aplikuj

Klikając „Aplikuj” zgadzasz się na przetwarzanie danych osobowych zawartych w Twoim zgłoszeniu rekrutacyjnym (m.in. w formularzu aplikacyjnym) na stanowisko wskazane w ogłoszeniu o pracę (zgoda obejmuje dodatkowe dane osobowe, które nie zostały wskazane w Kodeksie pracy lub w innych przepisach prawa, np. Twoje zdjęcie, zainteresowania). Jeżeli nie chcesz, abyśmy przetwarzali dodatkowe dane o Tobie, nie umieszczaj ich w swoich dokumentach oraz w tym w formularzu aplikacyjnym.