Pobór prób laboratoryjnych zgodnie z planem kontroli
Obsługa i utrzymanie sprawności technicznej maszyn i urządzeń poprzez kontrolę, czyszczenie i kalibrację
Kontrola parametrów fizykochemicznych, mikrobiologicznych brzeczki, piwa w trakcie produkcji wyrobu gotowego, surowców, materiałów pomocniczych i opakowań zgodnie z planem kontroli i na zgodność ze specyfikacjami technologiczno - jakościowymi
Kontrola jakościowa pod katem wad opakowań wyrobu gotowego na linach rozlewniczych
Zachowanie standardów bezpieczeństwa i czystości na powierzonym obszarze
Czego poszukujemy
Wykształcenia wyższego - chemicznego, biotechnologicznego (dopuszczalne wyksztalcenie średnie chemiczne z doświadczeniem pracy w laboratorium)
Wiedzy z zakresu analityki chemicznej
Umiejętności pracy w laboratorium fizykochemicznym, mikrobiologicznym
Znajomości podstaw pakietu MS Office
Dyspozycyjności, dobrej organizacji pracy, zaangażowania, sumienności i umiejętności pracy w grupie
Gotowości do nauki
Przywiązywania dużej wagi do przestrzegania standardów produkcji ze szczególnym uwzględnieniem zasad bezpieczeństwa
Doświadczenie pracy w działach produkcyjnych będzie dodatkowym atutem