Ekspert Kulinarny
Miejsce pracy:
Warszawa


Twoje zadania:

  • kreatywne komponowanie nowych dań opartych na nowych trendach kulinarnych oraz pasji
  • dbanie o bezpieczeństwo żywności oraz poszerzanie znajomości technik kulinarnych i HACCP
  • przekazywanie wiedzy i prowadzenie prezentacji kulinarnych
  • budowanie partnerskich relacji biznesowych oraz zaangażowania w zespole
  • monitorowanie wyników sprzedaży i wyciąganie wniosków

Oczekujemy od Ciebie:

  • doświadczenia zawodowego w gastronomii na stanowiskach szefa kuchni lub doświadczenia zdobytego w zakładach produkcyjnych
  • znajomości trendów kulinarnych, dietetycznych oraz branży gastronomii (warunek konieczny)
  • umiejętności budowania długotrwałych relacji interpersonalnych oraz zaangażowania zespołu
  • zdolności analitycznego myślenia i wyciągania wniosków
  • kreatywności i umiejętności podejmowania decyzji w dynamicznym otoczeniu
  • znajomości języka angielskiego w stopniu komunikatywnym
Oferujemy:
Aplikuj