• Jesteśmy drugim co do wielkości producentem piwa w Polsce. Mamy 5 browarów w takich lokalizacjach jak: Żywiec, Warka, Elbląg, Leżajsk i Cieszyn. Zatrudniamy w nich blisko 1 000 pracowników.
  • Z sukcesem łączymy tradycje piwowarskie z nowoczesną wiedzą techniczną. W swoim portfolio mamy takie marki jak: Żywiec, Heinkenen, Desperados, Warka, Tatra, EB, Specjal, Leżajsk, Brackie, Królewskie czy Dziki Sad.
  • Łańcuch dostaw Grupy Żywiec regularnie otrzymuje nagrody „Doskonałość TPM” – Japońskiego Instytutu za najbardziej efektywne rozwiązania produkcyjne i zajmują czołowe miejsca w rankingach browarów Grupy Heineken. 
Program Stażowy w Dziale Technologii i Jakości (Browary Warka/Elbląg) - Warzelnia Talentów
Miejsce pracy: Elbląg
  • Zatrudniamy na umowę o pracę i otrzymujesz dostęp do naszych benefitów
  • Trwa 1 rok i po jego zakończeniu otrzymujesz rolę Specjalisty lub wchodzisz na roczną ścieżkę Liderską
  • Chcemy rozwinąć Twój Talent oraz przygotować Cię do pełnienia roli Specjalisty lub Lidera Grupy Żywiec
  • Pracę rozpoczynasz od wdrożenia, podczas którego poznasz specyfikę biznesu i proces warzenia piwa
  • Będziesz realizował ambitne projekty biznesowe a ich efekty zobaczysz w rynku
  • Otrzymasz regularną informację zwrotną na temat swojej pracy
  • Możesz skorzystać z działań rozwojowych takich jak: szkolenia, warsztaty, sesje mentoringowe
  • Masz jasno określoną ścieżkę rozwoju a Twoje wynagrodzenie zależy od wyników jakie osiągasz
  • Osoby o najwyższym potencjalne rozwojowym wchodzą na ścieżkę liderską, która przygotowuje do pełnienia kluczowych ról i zarządzania zespołem


 Poszukujemy:

  • Absolwenta kierunków związanych z technologią żywności, biotechnologią, inżynierią chemiczną i procesową
  • Z maksymalnie 2 letnim doświadczeniem zawodowym
  • Bardzo dobrej znajomości języka angielskiego
  • Dyspozycyjności do pracy w pełnym wymiarze godzin
  • Otwartości na zmianę, pro aktywności, przedsiębiorczości
  • Innowacyjnego podejścia do szukania rozwiązań i przekonywania do nich innych

 Opis projektów, za które będziesz odpowiedzialny/a:

  • Podczas Programu zdobędziesz praktyczną wiedzę i umiejętności na temat Procesu Technologicznego w Browarze
  • Kilka miesięcy spędzisz w każdym z następujących działów: warzelnia, fermentacja, filtracja, rozlewnia oraz w dziale Lean managementu (TPM).
  • Postępy Twojej pracy będą na bieżąco weryfikowane
  • Będziesz realizował zadania problemowe mające na celu podniesienie jakości produktu finalnego, redukcji strat w procesie oraz związane z wdrożeniem innowacji produktowych i technologicznych
  • Staż realizowany jest w dwóch browarach: pierwsze 6 miesięcy spędzisz w browarze w Warce, docelowo Twoim miejscem pracy będzie browar w Elblągu

 

Twórz, odkrywaj i smakuj z nami zawodową przygodę

bottom